Ανελκυστήρες

/Ανελκυστήρες

ΑΣΦΑΛΕΙΑΠΟΙΟΤΗΤΑΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Η εταιρεία POINT LIFT ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις οριζόντιες και κάθετες μεταφορές ατόμων και φορτίων, σε κτίρια γραφείων και κατοικιών, σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Διαθέτοντας μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και άριστα ειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να εγγυηθεί, απόλυτα, για την ασφάλεια των συστημάτων της.

Για κάθε έργο προηγείται μελέτη, που εκπονείται με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης υδραυλικών και μηχανικών ανελκυστήρων (ασανσέρ), καθώς και ανελκυστήρων (ασανσέρ) χωρίς μηχανοστάσιο.

Έχουμε την κατάλληλη πρόταση για κάθε τύπο ανελκυστήρα (ασανσέρ): προσώπων, φορτίων, ΑΜΕΑ, αλλά και για κυλιόμενες σκάλες.

profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη
profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη-img7
Ηλεκτρομηχανικοί Ανελκυστήρες
profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη-img5
Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η POINT LIFT διαθέτει όλο το εύρος των προϊόντων γύρω από τον ανελκυστήρα. Προϊόντα άριστης ποιότητας κατασκευής και υψηλής αισθητικής, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, κάθε κτιρίου.

Μπορείτε να διαλέξετε, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ό,τι σας ταιριάζει καλύτερα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αυτό που μπορούμε να σας βεβαιώσουμε είναι πως ό,τι και να επιλέξετε, η ποιότητα είναι το μόνο που δεν διαπραγματευόμαστε. Συγκεκριμένα, διαθέτουμε:

ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ:

Συνεργάτες μας είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

ΘΥΡΕΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ:

Αυτόματες κεντρικού ανοίγματος.
Μπορεί να είναι κυκλικές ή επίπεδες σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με την επιφάνεια που έχουμε να καλύψουμε και διακρίνονται σε δίφυλλες ή τρίφυλλες.
Αυτόματες τηλεσκοπικού ανοίγματος.
Πόρτες οι οποίες αυξάνουν το πλάτος του ανοίγματος περίπου 30% και διακρίνονται σε δεξιές ή αριστερές. Είναι μια ιδιαίτερης ομορφιάς λύση και απόλυτα κομψή.
Ημιαυτόματες πόρτες.
Ιδανικές τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία λύσεων για εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Μπορούν να διαφοροποιηθούν και να γίνουν από ηλεκτροστατική βαφή σε όλα τα RAL και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σαγρέ και ξύλου. Οι ημιαυτόματες πόρτες χρησιμοποιούνται, κυρίως, σε συνεργασία με τις πόρτες BUS.
Ειδικές κατασκευές σε θύρες.
που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη ανάλογα με την περίπτωση.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΙ
INVERTER

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία DOPPLER συνδύασε ένα modular σύστημα τυποποιήσεων και ένα πλήθος εξειδικευμένων ποιοτικών υλικών για να δημιουργήσει μία ευρεία γκάμα θαλάμων προσώπων και φορτίων, με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή ακόμα και στην τελευταία κατασκευαστική λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά ανεπτυγμένο λογισμικό από την εταιρία λογισμικού, σε συνεργασία με τρισδιάστατο σχεδιαστικό πακέτο για την CAD/CAM για την προετοιμασία των απαιτούμενων κομματιών στα CNC μηχανήματα, εξασφαλίζεται για όλους τους θαλάμους αισθητική αρμονία και υψηλή ποιότητα φινιρίσματος.

ΣΕΙΡΑ GALAXY

Πρόκειται για τη βασική σειρά. Διαθέτοντας ένα σύστημα πολλαπλών τυποποιημένων επιλογών, δίνει τη δυνατότητα σημαντικών διαφοροποιήσεων, εξασφαλίζοντας την ιδιαιτερότητα που επιθυμεί ο κάθε πελάτης για το δικό του θάλαμο. Διατίθεται πλατιά γκάμα φορμάικων, ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα κατασκευής των γωνιών είτε στη στάνταρτ ίσια μορφή είτε σε κούρμπα.

Ανελκυστήρες - Σειρά Galaxy
Ανελκυστήρες - Σειρά Galaxy
ΣΕΙΡΑ IMPRESSION

Συνιστά διαφοροποίηση του βασικού τύπου GALAXY, με συγκεκριμένες επιλογές στις βασικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες. Έτσι διατίθεται με πίσω γωνίες σε κούρμπα σαν στάνταρτ και ανοξείδωτο καθρέφτη σε όλες τις επενδυμένες επιφάνειες. Επιπλέον, διατίθεται η ίδια πλατιά γκάμα φορμάικων, ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών.

Ανελκυστήρες - Σειρά Impression
Ανελκυστήρες - Σειρά Impression
ΣΕΙΡΑ SKINPLATE

Αποτελεί την καλύτερη επιλογή όταν απαιτείται ένας απλός, λειτουργικός θάλαμος, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας κατασκευής. Όλες οι επιφάνειες του θαλάμου είναι επενδυμένες με φιλμ PVC σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Παράλληλα διατίθεται η ίδια ποικιλία ψευδοροφών, δαπέδων και κουπαστών όπως και στους άλλους θαλάμους.

Ανελκυστήρες - Σειρά Skinplate
Ανελκυστήρες - Σειρά Skinplate
ΣΕΙΡΑ ΙΝΟΧ

Αποτελεί το επόμενο επίπεδο πολυτέλειας. Προσφέρεται η ίδια πλατιά γκάμα ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών, ενώ είναι δυνατή η κατασκευή των γωνιών είτε στη στάνταρτ ίσια μορφή είτε σε κούρμπα. Επιπλέον, για τα πλαϊνά, πέραν του ανοξείδωτου, είναι δυνατή η χρήση καθρέφτη που δίνει εξαιρετικά εντυπωσιακή αίσθηση.

Ανελκυστήρες - Σειρά Inox
Ανελκυστήρες - Σειρά Inox
ΣΕΙΡΑ PRESTIGE

Συνιστά το ανώτερο επίπεδο πολυτέλειας. Τα πλαϊνά του θαλάμου επενδύονται με κάθετους ταμπλάδες από ανοξείδωτο ή φορμάικα διαχωριζόμενα από σκοτίες. Προσφέρεται η ίδια πλατιά γκάμα φορμάικων, ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών ενώ είναι δυνατή η κατασκευή των γωνιών είτε στη στάνταρτ ίσια μορφή είτε σε κούρμπα.

Ανελκυστήρες - Σειρά Prestige
Ανελκυστήρες - Σειρά Prestige
ΣΕΙΡΑ FOREST

Συνιστά διαφοροποίηση του βασικού τύπου PRESTIGE, διαθέτοντας οριζόντιους ταμπλάδες από φορμάικα και συγκεκριμένες επιλογές στις βασικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι οι οριζόντιοι ταμπλάδες από φορμάικα οι οποίοι διαχωρίζονται με σκοτίες από ανοξείδωτο καθρέφτη. Προσφέρεται ευρεία γκάμα φορμάικων σε απομιμήσεις ξύλου, ανοξείδωτων, πατωμάτων, ψευδοροφών και κουπαστών.

Ανελκυστήρες - Σειρά Forest
Ανελκυστήρες - Σειρά Forest
Ανελκυστήρες - Σειρά Forest
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

Η DOPPEL έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και την κατασκευή των πανοραμικών θαλάμων. Διαθέτοντας τεράστια ευελιξία στις επιλογές μορφών και υλικών, ο σχεδιασμός κάθε πανοραμικού θαλάμου γίνεται για το συγκεκριμένο κατά περίπτωση κτίριο, σε αρμονία με την αρχιτεκτονική του αισθητική. Έτσι ο ανελκυστήρας αναβαθμίζεται από μέσο μεταφοράς σε στοιχείο αρχιτεκτονικής παρέμβασης υψηλής αισθητικής.

Πανοραμικοί Ανελκυστήρες
Πανοραμικοί Ανελκυστήρες
Πανοραμικοί Ανελκυστήρες
ΘΑΛΑΜΟΙ ΦΟΡΤΙΩΝ

Προσφέρεται μια ευρεία γκάμα θαλάμων φορτίων, που καλύπτουν όλες τις πιθανές ανάγκες λειτουργικότητας. Κατά περίπτωση είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σαν βασικό υλικό λαμαρίνα γαλβανιζέ, ηλεκτροστατικής βαφής, ή ακόμη και ανοξείδωτο. Έτσι έχουμε εφαρμογές σε βιομηχανίες, αποθηκευτικούς χώρους, super market, parking, νοσοκομεία και εμπορικά κέντρα. Οι θάλαμοι φορτίων της DOPPLER χαρακτηρίζονται από στιβαρότητα, αισθητική και ευκολία στην εγκατάσταση.

Θάλαμοι Φορτίων
Θάλαμοι Φορτίων

Για κάθε έργο προηγείται μελέτη, που εκπονείται με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας.