Ανελκυστήρες

/Ανελκυστήρες

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΠΟΙΟΤΗΤΑΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Η εταιρεία POINT LIFT ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις οριζόντιες και κάθετες μεταφορές ατόμων και φορτίων, σε κτίρια γραφείων και κατοικιών, σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Διαθέτοντας μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και άριστα ειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να εγγυηθεί, απόλυτα, για την ασφάλεια των συστημάτων της.

Για κάθε έργο προηγείται μελέτη, που εκπονείται με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης υδραυλικών και μηχανικών ανελκυστήρων (ασανσέρ), καθώς και ανελκυστήρων (ασανσέρ) χωρίς μηχανοστάσιο.

Έχουμε την κατάλληλη πρόταση για κάθε τύπο ανελκυστήρα (ασανσέρ): προσώπων, φορτίων, ΑΜΕΑ, αλλά και για κυλιόμενες σκάλες.

Point Lift
profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη-img7
Ηλεκτρομηχανικοί Ανελκυστήρες
profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη-img5
Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η POINT LIFT διαθέτει όλο το εύρος των προϊόντων γύρω από τον ανελκυστήρα. Προϊόντα άριστης ποιότητας κατασκευής και υψηλής αισθητικής, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, κάθε κτιρίου.

Μπορείτε να διαλέξετε, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ό,τι σας ταιριάζει καλύτερα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αυτό που μπορούμε να σας βεβαιώσουμε είναι πως ό,τι και να επιλέξετε, η ποιότητα είναι το μόνο που δεν διαπραγματευόμαστε. Συγκεκριμένα, διαθέτουμε:

ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ:

Συνεργάτες μας είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

ΘΥΡΕΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ:

Αυτόματες κεντρικού ανοίγματος.
Μπορεί να είναι κυκλικές ή επίπεδες σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με την επιφάνεια που έχουμε να καλύψουμε και διακρίνονται σε δίφυλλες ή τρίφυλλες.
Αυτόματες τηλεσκοπικού ανοίγματος.
Πόρτες οι οποίες αυξάνουν το πλάτος του ανοίγματος περίπου 30% και διακρίνονται σε δεξιές ή αριστερές. Είναι μια ιδιαίτερης ομορφιάς λύση και απόλυτα κομψή.
Ημιαυτόματες πόρτες.
Ιδανικές τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία λύσεων για εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Μπορούν να διαφοροποιηθούν και να γίνουν από ηλεκτροστατική βαφή σε όλα τα RAL και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σαγρέ και ξύλου. Οι ημιαυτόματες πόρτες χρησιμοποιούνται, κυρίως, σε συνεργασία με τις πόρτες BUS.
Ειδικές κατασκευές σε θύρες.
που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη ανάλογα με την περίπτωση.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΙ
INVERTER

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία DOPPLER συνδύασε ένα modular σύστημα τυποποιήσεων και ένα πλήθος εξειδικευμένων ποιοτικών υλικών για να δημιουργήσει μία ευρεία γκάμα θαλάμων προσώπων και φορτίων, με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή ακόμα και στην τελευταία κατασκευαστική λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά ανεπτυγμένο λογισμικό από την εταιρία λογισμικού, σε συνεργασία με τρισδιάστατο σχεδιαστικό πακέτο για την CAD/CAM για την προετοιμασία των απαιτούμενων κομματιών στα CNC μηχανήματα, εξασφαλίζεται για όλους τους θαλάμους αισθητική αρμονία και υψηλή ποιότητα φινιρίσματος.

Πλεονεκτήματα από την τοποθέτηση πίνακα VVVF Inverter
  • Άριστη λειτουργία του κινητήρα ακόμα και σε χαμηλές στροφές (μεταβλητή συχνότητα ρεύματος λειτουργίας)
  • Ομαλή εκκίνηση του κινητήρα και χαμηλό ρεύμα εκκίνησης
  • Έλεγχος της επιτάχυνσης και της επιβράδυνσης για υψηλή ποιότητα κίνησης
  • Έλεγχος της θέσης του ανελκυστήρα και σταμάτημα στη στάση με ακρίβεια, με τη χρήση παλμογεννήτριας (encoder)
  • Σταμάτημα του ανελκυστήρα ηλεκτρικά και όχι με τις σιαγόνες του φρένου (οι σιαγόνες του φρένου χρησιμοποιούνται μόνο για την συγκράτηση του ανελκυστήρα σε στάση)
  • Δυνατότητα αυτόματης λειτουργίας απεγκλωβισμού
  • Ελαχιστοποίηση φθορών σε συρματόσχοινα, ρουλεμάν και άλλα εξαρτήματα του ανελκυστήρα
  • Οικονομία ρεύματος έως και 40% σε σύγκριση με τους συμβατικούς ανελκυστήρες

 

 

Για κάθε έργο προηγείται μελέτη, που εκπονείται με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας.