Υπηρεσίες

/Υπηρεσίες

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΠΟΙΟΤΗΤΑΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Gallery

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ – ΑΣΑΝΣΕΡ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΙΛΚΙΣ

Η εταιρεία POINT LIFT παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους παρακάτω τομείς:

 

profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη-img3
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ:

Μία πρόταση για κάθε τύπο ανελκυστήρα, ηλεκτρομηχανικού ή υδραυλικού, ανάλογα με το τι ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση σε πολυκατοικίες, μεζονέτες επαγγελματικούς χώρους και τους προσαρμόζουμε στο προσωπικό σας γούστο ως προς τη λειτουργία ή και τη διακόσμηση του ανελκυστήρα.

profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη-img1
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ:

Ανακαινίζουμε και αναβαθμίζουμε τον ήδη υπάρχοντα ανελκυστήρα, αντικαθιστώντας και επιδιορθώνοντας μόνο ό,τι χρειάζεται και συντηρώντας, σχολαστικά, όλα τα υπόλοιπα μέρη του μηχανήματος. Αξίζει να ακούσετε την πρότασή μας πριν αποφασίσετε, γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από αξιόπιστους συνεργάτες με ειδικές πιστοποιήσεις ασφαλείας και ποιότητας στα προϊόντα τους, παρέχουμε δέκα χρόνια εγγύηση και οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ:

Η μηνιαία συντήρηση για μας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, στο οποίο γίνεται σχολαστικός έλεγχος με προσωπικό υπεύθυνο και αξιόπιστο, καθώς η ασφάλεια είναι για εμάς καθήκον. Ενημερώνουμε για την ημέρα που θα σας επισκεφτούμε τον επόμενο μήνα, έτσι ώστε, αν θέλετε να μας ρωτήσετε για κάτι που σας απασχολεί, να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Αν χρειάζεται κάποια ειδική κατασκευή ή διαμόρφωση του φρεατίου πριν τη εγκατάσταση, είμαστε δίπλα σας με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για κάθε περίπτωση. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε πως στις υπηρεσίες μας θα βρείτε φρεάτια από σιδηροκατασκευή, καγκελόπορτα για compact κ.ά.

Αναλυτικότερα, σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ό,τι ανάγκη υπάρχει μέσα ή έξω από το χώρο του κτηρίου σας, εφόσον έχει προηγηθεί ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ από έμπειρους μηχανικούς.